مشاوره حقوقی رایگان - حمل مشروبات الکلی

سلام با من 1.5 لیتر عرق گرفتن من مسافر کشم و انگار یکی از مسافرا داخل ماشین من گذاشته بود و من هم همینو گفتم وکیل هم از من تعهد گرفت ک تا شیش ماه دیگه راجب این مساعل پام به دادگاه کشیده نشه منم تعهد دادم و ماشینمم ازاد کرد و وسایل ظبت شدرو هم برگرداند الان بعد 20 روز شنبه اول صب گفتن اگه نیای حکم جلبت میاد باید چیکار کنم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. میبایست دردادگاه حاضر وازاتهام انتسابی دفاع کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز است روند پرونده جهت پاسخ مورد بررسی قرار گیرد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید بروید و از خود دفاع کنید و ثابت کنید مشروبات متعلق به شما نبودع

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق شعبه موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در اینجا در صلاحیت وکیل نمی‌باشد اینجا می‌بایست موضوع از طریق دادسرا پیگیری شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
حضورا مراجعه نمایید و به همین صورت دفاعیات خود را ارائه نمایید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام پرونده به داذگاه رفته تشریف ببرید دقاع کنید