مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت دادرسی

سلام خدمت وکلای محترم.
بنده 3سال پیش با خودروی همسرم تصادف کردم و ایشان خودرو را فروختند و نصف پول را گرفتند و قسط های خودرو پرداخت نشده بود و خریدار سند را به همسرم داد و گفت قسطها باید پرداخت شوند و بتوانم ماشین را از پارکینگ بیرون بیارم و همسرم سند را گرفت و ماشین را چندروز پیش از طریق دادگاه بیرون اورده و صاحب اول خودرو را ملتزم به به نام زدن سند نموده و سند بنام همسرم زده و با توجه به اینکه باید خودرو را تحویل خریدار میداد که نصف پول خودرو را گرفته بود و حالا رفته از بنده شکایت کرده و خسارت دادرسی و تاخیر تادیه و مطالبه وجه داده.لطفا راهنماییم کنید چیکار باید انجام بدم؟
درضمن همسرم به دلیل اینکه مهریه ام را ندهد از این طریقها پاپوش برای بنده درست میکنند و در مورد زانتیا که قبلا عرض کردم مادرش به دروغ شکایت کرده و اینجا خودش شکایت کرده واقعا خسته شدم از این افراد سودجو و حقه باز.
ممنون میشم راهنماییم کنید و به نتیجه برسم

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

این چنین دعاوی نیازمند. مراجعه به یک وکیل دادگستری حقوقی به صورت حضوری یا تلفنی هست و در پیام چندان نمیشه راهنمایی کرد چون که اطلاعات دقیق نیست