مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از ساختمان همسایه

سلام همسایه مجاور ما ساختمان 5طبقه ساخته و فروخته به 5نفر که دیوار مشرف به مارو حلب نزده که محافظت کنه حالا هی تیکه های اجر ساختمان خورد میشه روی سقف منزل ما میرزه و اسیب میزنه مراحل شکایت از ساختمان چگونه است ؟ من کد مشخصات خریدارن ساختمان ندارم چه جوری باید از ساختمان شکایت کنم؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته تامین دلیل را به ثبت برسانید تا موضوع توسط کارشناس رسمی دادگستری مورد ارزیابی و تعیین خسارت شود تا بر مبنای نظریه کارشناس دادخواست مربوطه را به ثبت برسانید‌.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با اخذ تامین دلیل طرح دعوی کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما در اینجا می‌بایست به شهرداری مراجعه نمایید و در اینجا مهندس ناظر مسئول می‌باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تامین دلیل کنید سپس از مالکین و سازنده شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
امکان اقامه دعوا و پیگیری وجود خواهد داشت

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

ابتدا از شورای حل اختلاف تقاضای تامین دلیل کنید و سپس جهت مطالبه خسارت دادخواست بدهید