مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت هزینه کارشناس دادگستری

سلام و عرض خسته نباشید. بنده کارشناس دادگستری در خواست دادم و گفتند هزینه 2 الی 3 میلیون تومان می شود. بعد از کارشناسی بازپرس مبلغ را 6 میلیون تومان زدند. در ابتدا 2 میلیون تومان پرداخت کرده ام. الان نمی توانم 4 میلیون تومان دیگر پرداخت کنم. تکلیف چه می شود؟
برای اعتراض به رای بازپرس که منع تعقیب زده بودند درخواست کارشناس کرده بودم. لطفا راهنمایی کنید. الان تکلیف اعتراض من چه می شود اگر مابقی هزینه کارشناسی را ندهم.‌سپاس

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اجرای قرار کارشناسی منوط به پرداخت هزینه کارشناسی از سوی شماست و نتیجه تجدیدنظر بر مبنای این امر خواهد بود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید که هزینه کارشناسی می‌بایست از جانب شما پرداخت شود و نتیجه به آن ارتباط دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
با رئیس شعبه صحبت نمایید تا با موافقت رئیس ، مبلغ کسر گردد
کارشناس نظر خود را به شعبه اعلام خواهد کرد و

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. به بازپرس مراجعه و درخواست خویش را مطرح کنید. درصورت قبول ایشان بلامانع است. همچنین میتوانید به کارشناس هم موضوع را اعلام کنید واگر به هزینه کمتر راضی شوند مشکلتان حل میشود

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام متاسفانه اگر واریز نکنید تاثیری در پرونده تان ندارد و نتیجه نمیگیرید