مشاوره حقوقی رایگان - کارشناسی تصادف

در جاده چالوس در نزدیکی فروشگاه بستنی.. در حاشیه خاکی جاده خودرو ها بصورت عمود بر جاده پارک کرده بودند . من در همون حاشیه داشتم دنده عقب میومدم که همزمان یک خودرو تویوتا داشت از پارک بصورت دنده عقب در میومد بیرون که عقب سپر ماشین من به کنار سپر عقب ماشین تویوتا برخورد کرد .الان مقصر کی هستش . ممنونم

پاسخ ها :

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

در این مورد باید پلیس نظر بده و سوال شما حقوقی نیست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تعیین مقصر با افسر راهنمایی و رانندگی است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید که مقصر می‌بایست توسط کارشناسان پلیس راهور با بازدید محل با بازدید محل تصادف صورت بگیرد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر محترم اینکه دقیقا چه کسی مقصر است را کارشناس راهور مخصوص تصادفات تعیین می‌کند که کروکی را نیز ترسیم می‌کند و درصد را نیز او تعیین می‌کند ولی نظر کارشناس قابل اعتراض است و به این شکل نیست که قطعی باشد می‌توان به آن اعتراض کرد ولی در هر صورت این اگر به صورت مسالمت آمیز و با حضور افسر قضیه حل و فصل نشود دادگاه به آن رسیدگی می‌کند و نظر قطعی می‌دهد و نظر کارشناس را مستند قرار میدهد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تعیین مقصر با افسر راهنمایی و رانندگی است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین مقصر با کارشناس راهور است.
اگر اعتراضی دارید در مهلت قانونی می توانید به موضوع اعتراض کنید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

ا افسر راهنمایی و رانندگی مشخص می‌کند