مشاوره حقوقی رایگان - عدم اعاده پرونده از اظهارنظر تجدید

با سلام و احترام در روند پرونده نوشته شده
در تاریخ 1402/07/19 وقت نظارت به لحاظ عدم اعاده پرونده از اظهارنظر تجدید و برای تاریخ 1402/08/28 تعیین گردید.
البته از شعبه پیگیر شدیم گفتند بازپرس نظر داده است و پرونده جهت اظهار نظر نزد معاون است و دو ماه است که نزد ایشان است و بعد از دوماه متن بالا نوشته شده است . از لحاظ قانونی تا چه زمان می تواند پرونده را نزد خود نگه دارد ؟ و اگر باز هم پرونده را عودت ندادند چکار کنیم ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام تا زمانی که ختم رسیدگی اعلام نشده است پرونده در جریان قرار می‌گیرد وقت نظارت نیز از امور مربوط به شعبه می‌باشد

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

مدت خاصی در قانون برای این موضوع تعیین نشده و معمولا با پیگیری اصحاب پرونده ، موجب تسریع روند رسیدگی میشود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در قانون مدت خاصی پیش‌بینی نشده است و لیکن با پیگیری پرونده می‌توانید موجب تسریع در روند رسیدگی در پرونده شوید.