مشاوره حقوقی رایگان - ضررو زیان ناشی از خیانت در امانت

کیفرخواست آمده که بزه انتسابی محرز بوده و ماده 674وماده265تقاضای صدور حکم مجازات نامبرده میشود،اول اینکه دادگاه چه رای می‌دهد و به چی محکوم می‌شود و من در دادگاه باید چکار کنم و چی بگویم و چی ببرم چون وکیل ندارم و دوم من ضرر و زیان مالی زیادی دیدم نزدیک به 170میلیون تومن و ضرر نفسی حیثیتی که آبروم بدجور رفت.چطور ضرروزیان و بگیرم.کی؟چگونه؟سپاس

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام تقاضای ضرر و زیان ناشی از جرم در دادگاه مطرح گردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
رأی دادگاه کیفری دو بر اساس مفاد پرونده و کیفرخواست صادر خواهد شد و نتیجه قابل پیش‌بینی نمی‌باشد.
شما در جلسه رسیدگی به شرح ماوقع و چگونگی ارتکاب جرم همراه با مدارک بپردازید.
در رابطه با ضرر و زیان نیز بایستی گفت شما در زمانی که شکوائیه را به ثبت می‌رساندید دادخواست ضرر و زیان را هم تقدیم می‌کردید تا توأمان رسیدگی شود.
حالیه در این مرحله از دادرسی صبر کنید تا حکم کیفری قطعی صادر شود و سپس دادخواست به خواسته مطالبه خسارت به استناد حکم کیفری قطعی را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. رای بستگی به مدارک دفاعیات طرفین و… دارد. دادخواست حقوقی بعد از قطعیت صدور رای به نفع شما برای مطالبه خسارات بایستی تقدیم کنید.

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

نتیجه قابل پیش‌بینی نیست
برای مطالبه ضرر و زیان دادخواست ثبت کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

ضرور آبرویی و حیثیتی قابلیت پیگیری نیست ولی اینکه مقدار ضرر و زیان مالی چقدر بوده است در رای دادگاه منعکس خواهد شد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
لایحه دفاعیه تنظیم و برای دادگاه ارسال نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای ضرر و زیان خود باید دادخواست بدهید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

بعد از صدور کیفرخواست می‌توانید دادخواست ضررا را زیان خود را به همان دادگاه از طریق دفتر خدمات قضایی ارائه دهید

مرضیه صفدری

سرکار خانم مرضیه صفدری :

با سلام. ابتدا موضوع با ادله شما باید اثبات شود.