مشاوره حقوقی رایگان - خلع يد و اجرت...

سلام. پدرم پارسال فوت کرده و الان شخصی به استناد مبايعه نامه عادی زمين کشاورزی که دارای پلاک ثبتی است و متراژ ان 5000 متر بوده رو در سال 85 با متن 2800 ششدانگ 8 ميليون با کافه خيارات ولو غبن فاحش و بدون درج پلاک رو که نقدا به فروشنده داده خريده و در سال 86 با وکالت بالاعزل محضری و موکل ضمن عقد خارج لازم حق عزل وکيل رو از خودش ساقط کرده که گرفته با متن درج پلاک ثبتی 5000 متر رو انتقال داده به خودش و فروخت به کس ديگری.
حدود 40 ساله که زمين در تصرف ماست و الان از من شکايت خلع يد و اجرت کرده.
در جلسه اول دادگاه من فروش زمين از طرف پدرم را انکار کردم.
ايا به استناد به اين مدارک من ميتونم دفاع کنم يا خير؟
ممنون ميشم جواب کاملی بديد

پاسخ ها :

سيدمحمد  ملازم امام

جناب آقای سيدمحمد ملازم امام :

سلام دعوای خلع ید و مطالبه اجرت المثل از طرف مدعی به دلیل نداشتن مالکیت رسمی ، رد خواهد شد