مشاوره حقوقی رایگان - آیا با محکومیت جزایی پدر تقدم نام خانوادگی به مادر می رسد؟

سلام همسر بنده به علت تجاوز اعدام شد و من یه دختر 6 ساله دارم عموهای فرزندم هم به علت قتل محکومیت دارند. البته نام خانوادگی خودم بدون پیشوند و پسوند هست که این نشان دهنده اصالت بنده هست حالا قصد تغییر نام خانوادگی فرزندم به نام خانوادگی خودم را دارم بدون پیشوند یا پسوند.(قیم نامه هم دارم) لطفاً کامل و دقیق راهنمایی بفرمایید که باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما در این خصوص می‌بایست ابتدا از طریق ثبت احوال اقدام نمایید اگر مورد موافقت واقع نشد از طریق دادستان محترم و دادگاه اقدام کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق ثبت احوال درخواست خود را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق اداره ثبت احوال درخواست خود را ارائه دهید و در صورت مخالفت، از طریق دادگاه اقدام بفرمائید.

مرضیه صفدری

سرکار خانم مرضیه صفدری :

با سلام و درود
با قیم نامه میتوانید درخواست خود را به ثبت احوال بدهید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

درخواست خود را به اداره ثبت احوال ارائه دهید اگر موافقت نکردن از طریق دادگاه پیگیری نمایید