مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از قاضی

با سلام
من قبلا از یک قاضی در دادسرای انتظامی قضات شکایت کردم و متاسفانه شکایتم رد شدش ایشان در یک پرونده کیفری علیه بنده شهادت داده اند و به دور از چشم بازپرس و در شلوغی شعبه من را تهدید کردند که حالا از من شکایت میکنی می اندازمت زندان!!!
و فقط این تهدید را مادر بنده در شعبه شنیده
آیا می توانم از ایشان در دادسرای کارکنان دولت به صرف فقط یه شاهد خانم شکایت کنم؟
چون ایشان یک قاضی است راهش را می داند که طوری رفتار کند که من نتوانم شکایت کنم
چگونه می توانم شهادت ایشان را جرح کنم؟

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام مدارک شما کافی نیست ضمن اینکه یک بار شکایت تون رد شده مگر دلایل قوی تری داشته باشید