مشاوره حقوقی رایگان - اصلاح عنوان شغلی در سوابق بیمه

با سلام من از سال 85 تا 90 به عنوان خدمات
نیروی شرکت خصوصی در بیمارستان دولتی کار کردم واز سال 90الی 92 کمک پرستار کار کردم که عنوان شغلی رو باز خدمات مشاغل عمومی دولتی زدن واز سال 92 تا1400 کار معین کمک پرستار زدن واز سال 1400به بعد رسمی قطعی زدن .ممنون میشم راهنمایی کنید دوسال عنوان شغلی از سال 90 الی 92 ومدارک تحصیلی رو چطور میشه اصلاح کرد و چقدر سخت وزیان اور تعلق میگیره وکل سابقه 20 سال هستش با 2 سال خدمت

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در اداره کار دادخواست تغییر عنوان شغلی را ثبت کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

با شکایت در سامانه جامع اداره کار و شرکت در جلسات بدوی و حل اختلاف می توانید رای تصحیح عنوان شغلی در لیست بیمه را بگیرید و به تامین اجتماعی رفته و آن را اصلاح کنید.

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

باسلام احتراما میبایست به سازمان تامین اجتماعی مراجعه کنید و با ارائه قرارداد و فیش حقوقی و سایر مستنداتی که ثابت میکند در ان سنوات کمک پرستار بوده اید شکایت خود را به شعبه مربوطه اعلام فرمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید در مراجع حل اختلاف اداره کار شکایت نمایید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

سوالات اداری و شهرداری اداره کار خارج از تخصص است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

برای عنوان عناوین شغلی به اداره کار مراجعه نمایید و نهایتاً دیوان عدالت اداری

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار شکایت خود را پیگیری کنید.