مشاوره حقوقی رایگان - شکایت مطروحه رد شد

با سلام دادخواستی در خصوص اعتراض به استخدامی اموزش و پرورش به دیوان عدالت اداری ارایه دادم الان پیام اومد که شکایت مطروح رد شد؟؟؟؟
ایا منظور از رد شکایت کلا یعنی پرونده بسته شد یا راهی برای پیگیری وجود دارد
لطفا راهنمایی کنید الان باید چیکار کنم؟؟؟؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

صرف 20 روز قابل تجدید نظرخواهی در شعب تجدید نظر دیوان می‌باشد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

مواردصدور قرار رد شکایت در دیوان عدالت اداری به موجب ماده 53 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری مصوب 1392 پیش بینی شده است و شما میتوانید در مهلت مقرر بدان اعتراض نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر در انتهای رای نوشته شده است که قابل اعتراض است می‌توانید نسبت به آن تجدید نظرخواهی نمایید

فرنوش شریفی

فرنوش شریفی :

با سلام از رای صادره تجدید نظر خواهی کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر مهلت دارید میتوانید تجدیدنظرخواهی نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
زمانی که از سامانه ثنا، رأی به شما ابلاغ شد در مهلت تجدیدنظرخواهی(در صورتی که قابل تجدیدنظر باشد) اعتراض کنید.

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

عرض سلام
باید دادنامه صادره ملاحظه شود و سپس امکان پاسخگویی وجود دارد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بعد از ابلاغ رای بیست روز فرصت تجذید نظر داریذ