مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ آپارتمان

با سلام و احترام
ما یک همسایه مستاجر داخل ساختمان دارای 12 واحد با حق پارکینگ داریم نوع خودروی ایشان سواری بود، تعویض نمود الان نیسای وانت خریده
سئوال
آیا نیسان وانت حق پارک در پارکینگ آپارتمان را دارد چون نزدیک به 2 تن وزن دارد و صدای زیاد دارد

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" هر نوع وسیله نقلیه مجازی که مساحت آن (طول * عرض) مساوی با مساحت پارکینک تفکیکی اختصاصی که حدود 11 الی 12 مترمربع میشود ، مجاز به استفاده از پارکینک اختصاصی خود است و وزن و نوع خودرو ملاک پارک خودرو در پارکینگ اختصاصی نیست .

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام ، نمی توان ایشان را از پارک خودرو در پارکینگ اختصاصی خود منع نمود اما در فرض ایجاد خسارت به مشاعات و سایر خودرو ها می توان از ایشان مطالبه خسارت کرد.