مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت وجه چک برگشتی

سلام بنده 1سال پیش یک چک داشتم به مبلغ 348میلیون که برگشت خورد بعد از چند ماه اومد قرار شد بهش خورد خورد بدم که پدرم بهش 40 میلیون داد شبا کرد بعد دوباره بعد چند ماه یک 100میلیون شبا کرد اخرشم ی 200 ملیون رفتن بانک براش زد که موند 8 ملیون گفتیم چک روو بیار 8 میلیون بدیم نیاورد زد زیرش گفت 148 میلیون باید بدید چون که ما 100 ملیونشو زده بودیم برای دوستش که چک منو داده بود بهشو دست اون برگشت خورده بود گفت به این بدهکارم چکم دست این بوده بزن بقیشو خودم نمیزنم الان شکایت کرده بعد 1سال میگه درخواست طلب 148 ملیون کرده گفت من 200 میلیون گرفتم الان باید چیگار کنم برا داده گاه

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام مستندات و رسیدها را ببرین شعبه لایحه بدهین

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. دلایل خودرا به دادگاه تقدیم ودرخواست جلب ثالث پدر تان ودوست دارنده چک را مطرح کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
مستحضر باشید که شخص می‌تواند خسارت تاخیر تادیه را تا زمان وصول مبلغ محاسبه نماید
اگر شما قرارداد یا توافقی در این خصوص دارید می‌توانید آن را بپردازید که شخص نسبت به مابقی آن مدعی باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در خصوص صد میلیون تومان اگر در دادگاه دفاعیات شما مورد تایید شعبه نبود و محکوم به پرداخت 148 میلیون تومان شدید، شما نیز می توانید علیه کسی که صد میلیون واریز شده دادخواست مطالبه وجه بدهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید دادخواست متقابل استرداد لاشه چک را به علت پرداخت وجه چک مطرح نمایید
و پرینت بانکی مبنی بر پرداخت وجه را ارائه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرینت فیش‌های واریزی مبنی بر پرداخت مبلغ چک را به دادگاه ارائه دهید.
البته به این 348 میلیون تومان، خسارت تأخیر تأدیه نیز تعلق خواهد گرفت.
شما در مقابل، دادخواست به خواسته استرداد لاشه چک را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام، میتوانید شهود خود را در این مورد با همراهی دلایل دیگر از جمله فیش واریزی به دادگاه ارائه نمایید، همچنین درخواست جلب ثالث دوستشون را تقدیم و پیگیری بفرمایید