مشاوره حقوقی رایگان - حضانت در صورت ازدواج مجدد زوجه

باسلام و خسته نباشید خدمت شما وکلای گرامی بنده از اول تا 7سالگی دادگاه حضانت پسرمو داد به من و البته پدرشون به دلیل این که قاچاقچی بودن و زندان رفته و ...صلاحیت نداشتن تا 9سالگی از پدرشون خبری نشد و رفتم مجددا اقدام کردم تا سن بلوغ حضانت پسرمو دادن به من و الان پسرم 12سالشه و بنده چندین ساله ازدواج مجدد کردم همسر سابقم میتونن به خاطر ازدواج مجدد تا سن بلوغ پسرمو قانونا ازم بگیرن؟البته اینم بگم که نمی‌دونن الان پسرم چه شکلی هست و چند سالشه در این حد پدری کردن

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به اینکه حضانت توسط دادگاه به شما داده شده است خیر

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولاً قابل پذیرش نیست چون با حکم دادگاه حضانت به شما داده شده است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
همسر شما باید دادخواست سلب حضانت بدهد که با توجه به سوابقی که دارند به نظر دادگاه با درخواست وی موافقت نخواهد کرد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با عنایت به سوابق تاریکی که پدر فرزند دارد دادگاه خانواده حضانت را به پدر نخواهد داد.