مشاوره حقوقی رایگان - پیامک پلیس امنیت اخلاقی

سلام وقت بخیر
من و نامزدم داخل ماشین صحبت میکردیم همراه بغل و بوس که یه آقا از پلاک ما و ما فیلم میگرفتن نزدیک ماشین شدن و به ما گفتن میخوان به ما کمک کنن خودشون مامور انرژی هسته ای معرفی کردن و یه برگه پاره پوره نشون دادن و نه عکس کارتشون ولی من حس میکنم چون فکر کردن نوجوان هستیم (گفتن 18 ساله هستید و ما گفتیم خیر 23 تعجب کردن ) قصد اخاذی داشتن و اینکه حس کردم دارن مکالماتمون ضبط میکنن من حتی حلقه خودم رو نشونشون دادم ولی باز به بهانه کمک با ما صحبت میکردن و غیر مستقیم تهدید میکردن که وایستیم وگرنه پلاکمون رو میدن چون ما عقد نکردیم و خانواده نامزدم مذهبی هستن (بگن دختر بدیه نامزدیم به هم بخوره)و sms به شماره ایشون میره نگران هستم ممکنه مشکلی پیش بیاد و ایشون به پلیس اخلاقی شکایت بفرستن ؟
و اینکه اس تا چه بازه زمانی حدودا به نظرتون میاد؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. باید منتظر باشید. درصورت هرگونه اقدام پاسخ مقتضی را باتوجه به اتهام انتسابی ارائه نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام تا زمانی که برای شما ابلاغی نیاید قابل تشخیص نیست صرف صدا دلیل محکومیت نمی‌باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده به نظر مشکل خاصی پیش نمیاد و جای نگرانی نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
امکان اقامه شکایت توسط ایشان وجود ندارد

زهرا قنبری

سرکار خانم زهرا قنبری :

باسلام نمیتوانند اصولا شکایت بکنند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با توجه به وضعیت به وقوع پیوسته، مشکلی پیش نخواهد آمد و جای نگرانی نیست.