مشاوره حقوقی رایگان - دستور موقت

باسلام درصورتی که حقابه من از پانزدهم شهریور توسط چندنفرقطع شده وباغ انگوری من خسارت دیده قاضی می‌گوید در شکایت کیفری دستور موقت نداریم آیا گفته قاضی درست است؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
در قانون آیین دادرسی کیفری قانون گذار مشخصا از عبارت دستور موقت استفاده نکرده است, ولی در تبصره 1 ماده 690 قانون مجازات اسلامی بخش تعزیرات مصوب 1375 به نوعی به دستور فوری اشاره و مقرر داشته «مقام قضایی با تنظیم صورت مجلس دستور متوقف ماندن عملیات متجاوز را تا صدور حکم قطعی خواهد داد»

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در باب ممانعت از حق در تبصره یک ماده 690 باب پنجم قانون مجازات اسلامی مصوب سال 1375 به توقف عملیات متجاوز تا صدور حکم قطعی اشاره شده است و قاضی از این باب می‌تواند صورتمجلسی را تنظیم کند.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در قانون آیین دادرسی کیفری قانون‌گذار مشخصاً از عبارت دستور موقت استفاده نکرده است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله به صورت حقوقی درخواست دهید تا صادر شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام

شما می توانید دعوای حقوقی مطرح کنید.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام، میتوانید دستور فوری درخواست نمایید