مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل پلاک قدیم موتور سیکلت به پلاک ملی

موتورم پلاک قدیم مدل 85هست چگونه پلاک ملیش کنم مدارکم تکمیله

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست وارد سایت شماره گذاری بشوید نوبت بگیرید و به مرکز تعویض پلاک مراجعه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
چنین امکانی وجود ندارد.
می توانید از مرکز تعویض پلاک موضوع را پیگیری کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به نظر میرسد که امکان‌پذیر نمی‌باشد و لیکن از طریق یکی از مراکز تعویض پلاک این موضوع را پیگیری بفرمائید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً موتورهای با قدمت بیش از 10 سال خدمات راهور ارائه نخواهد شد