مشاوره حقوقی رایگان - دیه دندان

سلام در گزارش پزشکی قانونی نوشته شده که محل سقوط چهار دندان پیشین فک فوقانی و محل سقوط اولین دندان خلفی فک فوقانی راست مشهود است با توجه به بیماری قبلی نسوج نگهدارنده و تحلیل استخوان میزان تاثیر ضربه وارده در سقوط هر یک از دندانهای مذکور 50 درصد تعیین میگردد شکستگی ریشه اولین دندان از قبل سیاه و وپیشین فک تحتانی راست مشهود است لذا این دندان ساقط شده محسوب میگردد ضایعات فوق بر اثر اصابت جسم سخت در پرونده مطروحه ایجاد شده اند. لطفا پاسخ داده شود که چقدر دیه تعلق میگیرد ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام دیه توسط پزشکی قانونی در نظر گرفته می‌شود و مطابق نظریه و اجرای احکام آن را محاسبه می‌نماید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

تعیین میزان دیه با پزشکی قانونی است و دادگاه براساس آن رای صادر میکند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
درصد دیه توسط پزشکی قانونی مشخص خواهد شد که النهایه توسط اجرای احکام کیفری، مقدار دقیق ریالی دیه محاسبه خواهد شد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تعیین میزان دیه بسته به تشخیص پزشکی قانونی است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین میزان دیه با توجه به مدارک پزشکی با پزشکی قانونی است