مشاوره حقوقی رایگان - دیه دندان و شکستگی مچ پا

سلام بنده تصادف کردم دندان پیشین جلو بالا و یک دندان کناریش سمت راست که جمعا دو عدد میشه از دست دادم و دچار خرد شدگی استخوان تالوس مچ پای راست شدم و کبودی و کوفتگی در 6 نقطه در پا دارم دیه حدودا چقدر میشه؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام دیه توسط پزشکی قانونی با معاینه شما مشخص می‌شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین میزان دیه با توجه به مدارک پزشکی با پزشکی قانونی است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تعیین میزان هدیه بسته به تشخیص پزشکی قانونی است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

پزشکی قانونی با معاینه دقیق درصد دیه را مشخص می کند آنگاه قابل محاسبه خواهد بود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام‌
درصد دیه توسط پزشکی قانونی تعیین خواهد شد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این موضوع از طریق پزشکی قانونی و شعبه اجرای احکام مشخص خواهد شد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا باید پزشکی قانونی تعیین درصد کند تا بتوان میزان دیه را محاسبه کرد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

با توجه به گواهی پزشکی قانونی قاضی درصد را تعیین و اجرای احکام محاسبه خواهد کرد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

تعیین دیه با نظر پزشکی قانونی است و اجرای احکام با توجه به موارد اعلام شده مقدار دیه پرداختی را مشخص میکند

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام، میزان شکستگی دندان و میزان بهبودی در تعیین دیه اهمیت بالایی دارد، حدود 200 تومان با توضیحات شما

محمدعلی زارع

جناب آقای محمدعلی زارع :

درود
دیه مطابق نظریه پزشکی قانونی باید محاسبه گردد