مشاوره حقوقی رایگان - گشت پلیس

سلام من17سالمه یک شب گشت پلیس جلو من گرفت و منو گشت وبد هم برخورد کرد و انگار دنبال یه چیزی میگشت موتورم پلاک قدیم بود با موتور بردنم کلانتری و مشخصات گرفتن با مدلی گفتن استعلام میگیرن سابقه نداشتم پاک میکنم مشخصات و درست گفتن راهنمایی کنید؟!

پاسخ ها :

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود خیر اگر غیر قانونی کاری انجام دادند با داشتن مستندات به دادسرای نظامی شکایت کنید.