مشاوره حقوقی رایگان - احراز محل سکونت تعویض پلاک

باسلام.بنده ماشین خریداری کردم برای تعویض پلاک نیاز به قولنامه هست یا دفترچه بیمه کافیه؟خونه پدرم زندگی میکنیم و قولنامه ای نبستیم،در ضمن از طرف پست برای احراز نشانی امدن و تایید شد

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
درصورت ادعای سكونت خریدار در منزل والدین، ارائه سند (ملكی، استیجاری) به نام پدر یا مادر بهمراه یکی از قبوض آب ، برق یا گاز به تاریخ روز

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دفترچه بیمه داشته باشید می توانید اقدام کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که در خانه پدری سکونت دارید می‌توانید با سند مالکیت یا سند استیجاری خانه پدری اقدام بفرمائید.
گرچه به نظر می‌رسد با دفترچه بیمه نیز این امر میسور باشد‌.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سند احراز محل سکونت (یعنی سندی که نشان دهد شما ساکن شهری که تعویض پلاک در آن انجام می‌شود هستید. مثل سند قطعی خانه، اجاره نامه دارای کد رهگیری و هولوگرام، جواز کسب معتبر، گواهی اشتغال به تحصیل فرزندان با ذکر آدرس محل سکونت والدین که به تایید آموزش و پرورش منطقه رسیده باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

سند مالکیت پدر به اضافه قبوض آب و برق و گاز ارائه شود