مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به دلیل نداشتن رابطه زناشویی

با سلام ، همسر بنده به دلایل مالی و البته نامشخص در زندان هستن ، و البته این خطاها در طول زندگی بارها تکرار شده و برای من دیگر راه بخششی نیست که به ادامه ی زندگی با ایشان فکر کنم ،از طرفی در زندگی مشترک خصوصا این سالهای اخیر همسر بنده هیچ تمایلی به رابطه ی زناشویی نداشته و جای خواب ما هم نزدیک دو سال بود که جدا از هم بود ، خواستم سوال کنم که در دادگاه این مطلب هم که حق اصلی و مسلم هر زن و شوهری هست دلیلی برای درخواست طااق بنده خواهد بود ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
تمکین نیز از جانب زوج نیز می‌بایست صورت بگیرد این مورد می‌تواند دلیلی برای طلاق باشد البته درخصوص زندان نیز می‌بایست بفرمایید که موضوع چه بوده و چه مدت تکرار شده این هم می‌تواند برای زوجه‌ای که قصد طلاق دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام تمکین نیز از جانب زوج نیز می‌بایست صورت بگیرد ن مورد می‌تواند دلیلی برای طلا باشد البته خصوص زندان نیز می‌بایست بفرمایید که موضوع چه بوده و چه مدت تکرار شده این هم می‌تواند برای زوجه‌ای که قصد طلاق دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
برای صدور ‌ حکم طلاق ، باید عسر و حرج زوجه احراز و اثبات گردد
و شما باید با ارائه مستندات و دلایل اثبات نمایید که دارای عسر و حرج میباشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بتوانید در دادگاه ادعای خود را ثابت کنید می توانید طلاق بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما می‌توانید علت طلاق را به درخواست زوجه به عنوان عسر و حرج مطرح کنید تا رسیدگی شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر این امر را در دادگاه خانواده اثبات بفرمائید می‌توانید با احراز شرایط عسر و حرج، نسبت به طلاق اقدام کنید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر در دادگاه عسر و حرج خودرا به اثبات برسانید بله امکان صدور حکم طلاق وجود دارد

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
برای طلاق شما می بایست عسر و حرج خود را اثبات نمایید و برای اثبات عسر و حرج ، باید دلایل کافی داشته باشید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

شما برای ادعاهای مورد نظر باید به دنبال راه اثبات باشید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر زوجه بتواند به دادگاه ثابت کند که این وضع زندگی برای او مشقت بار و غیر قابل تحمل است می تواند از دادگاه تقاضای طلاق به دلیل عسر و حرج کند. به هر حال داشتن رابطه جنسی متعارف و کافی حق هر شخص است.

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. موضوع نیازمند بررسی واثبات دارد.

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

بله ولی باید بررسی دقیق تری داشته باشیم
اگر مشهد هستید جهت پرونده درخدمتم