مشاوره حقوقی رایگان - رابطه مجازی با زن متاهل

سلام خسته نباشین.
اگر با زنی که ادعا داشته طلاق گرفته و همسرش پیش ان نبوده باشه به مدت 3 سال، رابطه مجازی به صورت حرفای ساده و گاها فحش به شوخی بوده باشه و یک شب شوهره برگرده پیامک هارو ببینه و زنگ بزنه تهدید کنه و فحش بده درحالی که که ما خبری نداشتیم که اصلا طلاق نگرفته مجازات یا شکایتی میتونن بکنن و اصلا جرم داره مجرم شناخته میشویم یا نه واینکه فاصله ما بین این دو نفر حدود هزار کیلومتر باشد و هیچ وقت از نزدیک همو ندیدن ممنون میشم جواب بدین

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر آقا اطلاع نداشته که خانم متاهل باشد اینجا زوج می‌بایست از همسر خود شکایت نماید

اما رابطه بین دو نفر مجرد نیز اگر خارج از عرف شد می‌تواند مصداق جرم واقع شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
با توجه به اینکه به مدت 3 سال
در فضای مجازی در ارتباط بوده اید ، جرم رابطه نامشروع مادون زنا است و مجازات خواهید داشت

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

همسر این خانم می‌تواند تحت عنوان رابطه نامشروع دون زنا و یا مزاحمت تلفنی برای نوامیس شکایت کیفری مطرح کند و شما باید از خود دفاع مسجلی داشته باشید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دلیل اینکه سوءنیت و عنصر معنوی جرم رابطه نامشروع مخدوش شده است فلذا در این رابطه شکایت نتیجه‌ای نخواهد داشت‌.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با توجه به زمان و مدت احتمال آن وجود دارد

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
بستگی به محتوای پیام ها دارد. بعید است شکایت به نتیجه ای برسد. احتمال شکایت بابت رابطه نامشروع وجود دارد و نتیجه قابل پیش بینی نیست.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

بستگی به متن پیامک‌های مطرح شده دارد �یجه قابل پیش‌بینی نمی‌باشد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بله ممکن است رابطه نامشروع مادون زنا شود