مشاوره حقوقی رایگان - معامله شفاهی

درود بر وکلای عزیز
من چند ماه پیش به صورت عمده ای لوازم آرایشی از مرز به استان مازندران می بردم و بعد با چند تا خواهر معامله شفاهی کردم، ولی متاسفانه قرارداد کتبی ننوشتیم و من بعد مدتی دچار مشکلی شدم و الان فقط اسم کوچیک اون خانم ها و برادرشون رو یادم مونده و نام خانوادگیشون یادم رفته و تلفنی ازشون یادم نمونده.
الان با توجه به اسامی خاصی و کم یابی که دارن (اسم هاشون مثل فاطمه و زهرا و زینب فراوانی نداره) احتیاج مجوز قضایی از دادگاه بگیرم تا دادگاه بهم مجوز بده تا ثبت احوال تمام اسامی که با اون اسم ها در استان مازندران هستن رو بهم بده تا بر طبق اشتراکات نام خانوادگی و نام پدرشون اون ها رو پیدا کنم.
چطور میتونم شکوائیه بنویسم که رد نشه؟ با یه وکیل مشورت کردم گفت هر شکوائیه بنویسی رد میشه حتی اگه بنویسی مجهول مکان یا مجهول الهویه، ولی من مطمئنم راه حلی برای این این جور مشکلات هست، امیدوارم دوستان بتونن راهنمایی کنن که دادگاه شکوائیه رو رد نکنه.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای استعلام نیاز به دستور دادگاه محترم دارید

شکوایی نوشتن یا دادخواست نوشتن مینی بر این نمی‌باشد که حتماً شخص در پرونده پیروز شود شما باید ببینید
که خواسته شما چیست اگر خواسته شما مطالبه وجه هست می‌توانید مجهول المکان معرفی نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
دادگاه و اداره ثبت چنین اجازه ای به شما نخواهد داد

برای اقامه دادخواست ، شما باید نام و نام خانوادگی و ‌ کد ملی طرف مقابل را داشته باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت شکایت یا دادخواست به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید.
.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مقدمه تنظیم شکوائیه، داشتن نام و نام خانوادگی طرف مقابل است و نمی‌توان بدون آنها اقدام به ثبت شکوائیه در دفتر خدمات قضایی کرد.
اداره ثبت احوال و دادگاه نیز چنین دستوری برای شناسایی اشخاص مورد اشاره در متن سؤال صادر نخواهند کرد‌.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید خودت بری مشخصاتشون را پیدا کنی احتمالا جنس قاچاق دادی که دیگه بدتر

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
با مراجعه به ثبت احوال به نتیجه ای نمی رسید.
اصولا برای طرح دعوی نیازی به نام و نام خانوادگی و کد ملی افراد می باشد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برای اقامه دادخواست ، شما باید نام و نام خانوادگی و ‌ کد ملی طرف مقابل را داشته باشید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام، پیشنهاد میشود مشاوره تلفنی درخواست نمایید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بدون داشتن مشخصات راهی وجودندارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام شکایت خود را بنویسید و تقاضای استعلام مشخصات از اداره ثبت احوال کنید