مشاوره حقوقی رایگان - برگشت به کار

سلام بنده سطح سه حوزه دارم و در سال 90 بعنوان مسئول عقیدتی سیاسی بعد از طی مراحل استخدامی و گزینشی در ناجا بعنوان شش ساله پیمانی استخدام شدم و در ابتدای استخدام هم از شرایط استخدام این بود که بعد از سه الی چهار سال می شود تبدیل به نیروی رسمی شد اما سازمان عقیدتی برخلاف قوانین استخدامی برای تغییر وضعیت به رسمی دعوت به ازمون مجدد نمود که بنده در سال 96 در ازمون شرکت نمودم که باید نمره 70 از صد میگرفتم اما 63 گرفتم و گفتن دیگه رد شدی و گفتن چون پایان قرارداد پیمانی ات به اتمام رسیده دیگه قادر به ازمون مجدد نیستی لذا از کار منفک شدم و در سال 97 بعد از اعتراضات تعداد زیادی افرادی مثل بنده و بعد از تغییر و تحولات صورت گرفته در سازمان عقیدتی سیاسی ناجا و منصوب شدن حاج اقای ادیانی توسط رهبری به ریاست سازمان مجددا از بنده دعوت به مصاحبه برای برگشت به کار و تبدیل شدن به نیروی رسمی شد و عنوان نمودن که مکاتبات امنیتی و استعلامات شما مانند سال 96 بدون مشکل میباشد فقط باید در ازمون نمره بیاری و قبول شوی که بنده نیز بعدا ازمون موفق به قبولی شدم و بحمد خدا با موفقیت تمام مصاحبه را قبول شدم و به این هم اشاره بکنم که در طول شش سال خدمتم بارها بیشتر از 12 مورد حکم تشویقی و جدیت در امور محوله گرفتم و تمام نمرات ارزیابی کارایی سالیانه ام خوب و خیلی خوب بوده اند و همواره از روسای موفق شهرستانم بودم و هیچ گونه تخلف انضباطی و کاری نداشتم اما متاسفانه بعد از ازمون و قبولی اعلام نمودن که سازمان حفاظت اطلاعات ناجا با استخدام شما مخالف است و هیچ سند مدرکی را هم ارائه ندادند و گاها هم اعلام میکنند که اتمام قراداد و ما دیگر نمیخاهیم با شما همکاری کنیم اونم فقط بصورت شفاهی و از برگشت کار من ممانعت بعمل می اورند حالا بنده اگر به دیوان عدالت اداری شکایت کنم ایا رای برگشت به کار برایم صادر میشود؟

پاسخ ها :

مجيد پشنگ پور

جناب آقای مجيد پشنگ پور:

سلام چون حقوق شما مکتسبه است می توانید به دیوان عدالت اداری سکایت کنید