مشاوره حقوقی رایگان - ساخت اتاق در حیاط

سلام. منزلی خریداری کردم که نوساز دارای پروانه و پایان کار می باشد. با توجه به محدودیت فضای مسکونی قصد ساخت اتاق در حیاط دارم. به شهرداری منطقه مراجعه کردم و متوجه شدم مجوز ساخت در حیاط نمیدهند. ایا میتوانم با رعایت اصول ایمنی اقدام به ساخت اتاق نموده و سپس از طریق ماده 100اقدام به پرداخت جریمه نماییم? یا در هرصورت در هنگام فروش یا شکایت همسایگان اقدام به تخریب میکنند. با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
در صورت ساخت بنا به صورت غیر مجاز ، پرونده در کمیسیون ماده 100 بررسی خواهد شد
و ممکن است رای تخریب صادر گردد