مشاوره حقوقی رایگان - ساخت اتاق در گوشه حیاط

سلام
ما می‌خواهیم ملکی رو خریداری کنیم. اون جا یه حیاط 120 متری داره و یک ساخت حیاط اونجا اختصاصی است میخواستم بدونم امکانش هست ما در گوشه حیاط یک اتاق 12 متری در بیاریم؟
از نظر شهرداری مشکلی داره؟
برای این کار باید از همسایه ها هم رضایت بگیریم؟
با تشکر

پاسخ ها :

مهدی رحمانی

مهدی رحمانی :

سلام
به شهرداری مراجعه کنید .
بدون محوز نمیشود ساخت و ساز کرد

فرشته اسکندری

سرکار خانم فرشته اسکندری:

سلام، بله میتونین ،اما به نحوی که دیوار به دیوار همسایه ها نباشه

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر حیاط در سند قید شده باشد نیازی به اذن سایر مالکین نیست وباید با مجوز شهرداری اقدام نمایید