مشاوره حقوقی رایگان - فرار از دست گشت پلیس

با سلام با دوست دخترم تو ماشین بودیم درحال حرکت ماشین گشت کنارمون رد شد با دست یه اشاره ای زد نمیدونم منظورش ایست بود یا نه فرار کردم فک نمیکنم دنبالم اومده باشه اگه پلاک ورداشته باشه مجازاتش چیست؟ماشین توقیف میشه؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در چنین شرایطی پلیس اجازه دارد برای راننده خاطی بصورت غیابی (دوبرگی) قبض جریمه صادر و در سوابق خلافی خودرو اثر گذاری کند.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ممکن است به شما اخطار بدحجابی بیاد و تحت شرایطی امکان توقیف خودرو وجود دارد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
امکان دارد که از دید پلیس جرمی به منصه ظهور رسیده باشد و از این باب احتمال توقیف خودرو وجود دارد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ممکن است . از پلیس امنیت استعلام پلاک بگیرید