مشاوره حقوقی رایگان - برگشت چک ضمانت مستاجر

با سلام
چک ضمانت تخلیه خانه به موجر دادیم که در قولنامه هم به عنوان تخلیه ملک ذکر شده است بنده ملک را تخلیه کردم و فقط 2 میلیون تومان از اجاره باقیماند که موجر چک را گرو نگه داشت حالا چک را رفته برگشت زده است ایا دادگاه رای به من مستاجر میدهد یا به موجر که چک ضمانت تخلیه برگشت زده؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اگر چک ضمانت با بت تعهد و الزام به پرداخت اجاره بها بوده است ایشان فقط نسبت به سهم اجاره بهایی خود حق چنین کاری را داشته اند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بستگی به موضوع و دلایل و مستندات ارائه شده توسط شما دارد
و موجر فقط به میزان بدهی شما میتواند مطالبه نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با پرداخت دو میلیون تومان دادخواست متقابل استرداد لاشه چک بدهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
موجر تنها نسبت به مبلغ 2 میلیون تومان حق دارد. بنابراین شما با پرداخت 2 میلیون تومان در حق موجر می‌توانید نسبت به استرداد لاشه چک اقدام بفرمائید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به نوع دادخواست دارد
شما باید ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید...