مشاوره حقوقی رایگان - چارت سازمانی

سلام، قاضی بخش ازتوابع شهرستان هم کار قضاوت رسیدگی به پرونده ها رو انجام می‌دهد وهم دادستان بخش است از نظر ساختاری درست است؟ وآیا ایشان زیر نظر دادستان شهرستان هستند یاخیر؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از نظر سلسله مراتب اداری بله اما از نظر قضاوت هیر چون کاملا مستقل است

جبرئيل  پاك نهاد

جناب آقای جبرئيل پاك نهاد :

باسلام
وظایف دادستان درحوزه قضایی بخش با رئیس یادادرس دادگاه بخش میباشد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید در قسمتی که دادستان وجود ندارد وظایف دادستان را رئیس دادگاه انجام می‌داد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در حوزه قضایی بخش وظایف دادستان را قاضی بخش برعهده میگیرد از سوی دیگر این شخص از لحاظ سلسله مراتب اداری تابع دادستان شهرستان است و لیکن از لحاظ قضایی طبق قانون تابع نیستند.

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

سلام از لحاظ ساختار قضایی رئیس دادگاه بخش وطایف دادستان را انجام می دهد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام منعی در این زمینه وجود ندارد چارت سازمانی است و نمی‌تواند کسی به این امر ایرادی بگیرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در جایی که دادستان وجود ندارد وظایف دادستان را رئیس دادگاه انجام می‌داد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بله درست است قضاوت و امور قضاییشان مستقل است