مشاوره حقوقی رایگان - اعسار از پرداخت بدهی

سلام خسته نباشید بنده در پرونده ای (شرط بندی اینترنتی )محکوم به پرداخت مبلغی 223 میلیون تومان شدم الان درخواست اعسار دادم و هیچ مال و اموالی ندارم و همچنین پول نقدی هم ندارم و شغلم آزاد هست و کارگر و راننده تراکتور هستم آیا دادگاه درخواست اعسار من رو قبول می‌کنه ؟

پاسخ ها :

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

عرض سلام
قمار و شرط بندی حرام است و دعوی در خصوص آنان در دادگاه پذیرفته نمی شود حتما با یک وکیل مشورت حضوری نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اموالی نداشته باشید می توانید در مهلت قانونی دادخواست اعسار بدهید .
اگر در دادگاه احراز بشه مالی به نام تان نیست در این صورت تحت شرایطی با درخواست اعسار شما موافقت خواهد کرد.
اگر تراکنش حساب بانکی شما ظرف یک سال گذشته بالا باشد ممکن است دادگاه با درخواست اعسار شما موافقت نکنه.
از طرفی در لیست اموال باید تمام معاملات یک سال گذشته خود را اعلام کنید و دو نفر شاهد نیز در جلسه باید حاضر کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله با توجه به توضیحات شما حکم اعسار صادر خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام احتمال موافقت آن زیاد است می‌بایست یک مقداری را ابتدا بپردازید الباقی را به صورت اقساط

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با عنایت به شرایط و وضعیت مالی شما به احتمال زیاد اعسار پذیرفته خواهد شد.

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

سلام دلیل و مدرک کجهت اثبات اعسار به‌ دادگاه ارائه دهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

پیش پرداخت را باید پرداخت کنید و مبلغی نیز ماهیانه پرداخت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
میزان اقساط را دادگاه تعیین می‌نماید مطابق با وضعیت معیشتی محکوم علیه تعیین خواهد شد و نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر اموالی نداشته باشید می توانید در مهلت قانونی دادخواست اعسار بدهید .اگر دلایل مستند ارایه دهید اعسار شما قبول میشود