مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ملک در رهن بابت مهریه

خونه ای دارم در رهن بانک هست همسرم می‌تونه بابت مهریه اون رو توقیف کنه و چه راهکاری برای این موضوع وجود داره

پاسخ ها :

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
اگر قیمت منزل بیشتر از مبلغ رهن باشد قابل توقیف است الیته به شرطی که جزو مستثنیات دین نباشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در داخل خونه زندگی کنید مستثنیات دین محسوب می شود و قابل توقیف نیست.
ملکی در رهن باشد را می تواند توقیف کند ولی نمی تواند درخواست مزایده و فروش بدهد.
ولی بعد از فک رهن می تواند بفروشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر تنها ملک شما نباشد بله . در اولویت بعد از بانک قرار می‌گیرد

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام، چنانچه تنها منزل محل سکونت شما باشد قابل توقیف نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید اگر قیمت خانه بیشتر از مبلغی است که در رهن بانک است مثلاً اگر قیمت خانه 10 میلیون تومان است و 2 میلیون در رهن بانک باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در نظر داشته باشید که اگر ملک موصوف در زمره مستثنیات دین قرار داشته باشد اساساً قابل توقیف نخواهد بود
در غیر اینصورت به دلیل اینکه ملک در وثیقه بانک است نسبت به مازاد میتواند اقدام به توقیف ملک کند.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر جز مستثنیات دین محسوب نشود قابل توقیف لست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله قابل توقیف است ولی اگر شما یک خانه داشته باشید جز مستثنیات دین محسوب می‌شود و شما باید درخواست رفع توقیف را
مطرح نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام بله می‌تواند این کار را کند مهریه همسر شما دین ثانویه تلقی می‌شود پس از پرداخت اقساط رهن در توقیف خانم شما قرار می‌گیرد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

اگر زندگی میکنید و خانه دیگر ندارید مستثنیات و غیر قابل توقیف است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان توقیف وجود دارد
اما
تنها یک منزل متناسب با شان مستثنیات دین شناخته می‌شود و قابل توقیف نیست مگر قیمت گزافی داشته باشد و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر قیمت منزل بیشتر از مبلغ رهن باشد قابل توقیف است