مشاوره حقوقی رایگان - استرداد وجه

با سلام خدمت وکلای محترم
امروز اظهارنامه ای از طرف دایی زاده م واسم اومده در خصوص اینکه بنده 25 میلیون به ایشون بدهکارم و اگه تا 3 روز پرداخت نکنم به توقیف اموالم اقدام میکنن البته آهی در بساط ندارم
موضوع اینکه دایی و خانمشون و ایشون 4 ساله بودن جدا میشن و خانمشون بچه رو از خانواده دور میکنه دو سال پیش ایشون مادرمو تو فضای مجازی پیدا میکنن و مادرم ایشونو به خونه دعوت میکنه و این خانمم از تجاوز ناپدری و ضرب و شتم و نادیده گرفتن این اتفاقا از طرف مادرشون واسه ی ما گفتن و اینکه خواستن پیش ما زندگی کنن مادرمم قبول کردن و بصورت قانونی حضانتشونو از داییم که زندان هستن گرفتن که پس فردا مشکلی پیش نیاد ایشون به مدت یکسال خونه ما زندگی کردن و از تمام امکاناتیکه ما بچه ها چه تو خونه چه بیرون از خونه داشتیم برخوردار بودن طی این یکسال بنده نیاز داشتم به هزینه ی دادرسی واسه چک و مبلغ13میلیون 400 تومن کم داشتم ایشون گوشی خودشون و فروختن مبلغ 25 تومن 7 میلیون یه گوشی جدید خریدن 13 و 400 به بنده دادن و مابقیشو خرید کردن باید ذکر کنم که حسابی نداشتن توی بانک و همیشه از یکی از کارتای من استفاده میکردن مبلغی که به من دادن و کتمان نمیکنم اما بخشیدن تحت عنوان اینکه طی اون مدت خونه ما بودن و این کمترین کاریه که میتونه واسه ما انجام بدن تا اذر ماه پارسال که مادرشون وقتی با مادرم صحبت کردن و خواستن که ... برگرده مادرم گفتن در امنیت نیستن و وقتی صحبت کردن متوجه شدن که این دختر به هرکدوم از خونواده ها یجور دروغ گفته و اصلا تجاوز یا ضرب و شتمی نبوده و مادرم به خونوادش تحویلش دادن ازون روز ایشون هی به من پیامای متعدد در خصوص اینکه پولمو بدین به من بدهکاری وابروتو میبرم و پول مردم خورو .... و امروز هم که اظهار نامه واسم فرستادن من چه جوابی باید بدم ؟و اینکه ایشون اجازه دارن انقد راحت به دروغ این طوری اظهارنامه بفرستن؟ممنون میشم کمکم کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پاسخ به اظهارنامه الزامی نمی‌باشد
اما اگر شما خود ول دارید که مبلغی به ایشان بدهکار هستید می‌توانید طی یک اظهارنامه اعلام کنید که من این مبلغ به شما بدهکار هستم و بیاید پول شما رو بدم
غیر این صورت می‌توانید منتظر بمانید دادخواست مطالبه وجه بدهند و شما می‌توانید دعوای تقابل طرح کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید پول ایشان را همراه با خسارت تاخیر تادیه مسترد نمایید
و در صورت اقامه دادخواست ، شما محکوم به پرداخت خواهید شد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهارنظر دقیق حقوقی لازم است که مدارک و مستندات پیرامون موضوع مطروحه مورد مطالعه و تحت بررسی قرار گیرند.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید وگرنه محکوم میشوید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پول ایشان را همراه با خسارت تاخیر تادیه مسترد نمایید