مشاوره حقوقی رایگان - اثبات سوء رفتار مرد

با سلام ، خواهر بنده یک ماه و نیم پیش عقد کرده در این مدت دروغ و تهدید و توهین از طرف شوهرش دیده حال سوال اینست که ایا میتوان به داشتن یک فایل صوتی مکالمه که در آن مرد تهدید آمیز صحبت کرده و همچنین پیامکی تهدید آمیز از طرف او برای اثبات سوء رفتار او در دادگاه استناد کرد؟

پاسخ ها :

مجيد پشنگ پور

جناب آقای مجيد پشنگ پور:

سلام اول بحث تهدید ثابت شود و سپس اگر از نظر قاضی دادگاه خانواده سوء اخلاق باشد و به‌چه میزان باشد بستگی دارد