مشاوره حقوقی رایگان - جریمه و دیرکردهای بیش اندازه وام مشکوک الوصول بودن

سلام روی سند بنده سه وام 40میلیون تومانی با باز پرداخت های متفاوت 65 میلیون برای سه نفر گرفته شد این وام ها یکی اسفند 94 و دوتای دیگرش فروردین 95 بود که به دلایل افت مالی هیچکدام توان پرداخت مرتب را نداشتن اما در کل و روی هم رفته 90000000 تومان پرداخت گردیده که گیرندگان وام جهت تسویه حساب و بخشودگی سود و وام به بانک مراجعه میکنند و بانک بلافاصله وام ها را مشکوک الوصول معرفی میکند و قسط بندی مجدد کرده و کلا سه وام را مبلغ 240000000ت قسط بندی میکند و میگوید اون 90000000ت دیگر محاسبه نمیشود و شامل شما بخشودگی نمیگردد و وام گیرندگان را در بن بست قرار داده و خانه بنده در خطر مصادره سئوالم این است آیا وام ها بخشودگی شاملشون نمیشود؟ با این قسط بندی تکلیف اون 90000000ت چی میشود؟ آیاراه دیگری هست که از این وضعیت اسفناک بیرون آمد با تشکر ضامن

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

سلام باید مدارک حضوری بررسی شود