مشاوره حقوقی رایگان - حدود اربعه اشتباه

باسلام زمینی 11 سال پیش خریداری کردم وتو مبایعه نامه اومده که تحویل گرفتم ولی زمین روتحویل نگرفتم وفروشنده فوت شدند ووراث باقی ماندن که زمین رو به من تحویل ندادن بنده شکایت کردم و تا کارشناس سه نفره هم آمده وگفتند حدوداربعه فقط به دوجهت همخوانی دارد دوجهت دیگه وصل نمیشه وحدود اربعه اشتباه وزمین قابل جداشدن نیست الان تکلیف من چیه آیا مال من مشاع محسوب میشه چه اقدامی کنم ممنون میشم جواب بدید؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قرارداد می توانید الزام فروشنده را بخواهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بر طبق مفاد و شرایط قرارداد منعقد شده الزام وراث فروشنده به عنوان قائم مقام قانونی وی از طریق ثبت دادخواست به خواسته الزام به ایفای تعهد را درخواست کنید
در وهله اول توصیه میشود نسبت به ارسال اظهارنامه اقدام بفرمائید.

محمد قاسمی

جناب آقای محمد قاسمی :

باسلام.البته بامتراژتعیین شده می توان حدودات رامعلوم کرد ولی اگرنهایتاًنظرکارشناسان براین است که قابل جداشدن نیست،ملک مشاعی است.بسته به اینکه ملک سندداردیاخیروایابین ورثه صغیروجودداردیاخیر،درخواست افرازیاتقسیم مال مشاع دراداره ثبت محل یادادخواست به دادگاه مطرح کنید.