مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام
از شروط ضمن عقد اگه شرط تا نصف دارایی امضا شود خانم میتونه در طول زندگی این مهرو اجرا بگذارد و اینکه اگر مشکلی از سمت اقا وجود داشته باشه و خانم درخواست طلاق بده باز هم این شرط شاملش میشه؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام
بر حسب نگارش داره
اما به طور معمول خير

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.1 شرط ضمن عقد ارتباطی به مهریه ندارد وزوجه در هر زمان که بخواهد می تواند مهریه اس را به اجرا بگذارد.2-با فرض سوال شما به نظر می رسد منظورتان یکی از شروط 12 گانه مندرج در عقد نامه با شد که اگر چنین باشد پاسخ سوال شما منفی است.