مشاوره حقوقی رایگان - ادعای واریز اشتباهی وجه

باعرض ادب واحترام.
همسر سابق من مبلغ20میلیون تومان به من بدهکار بودن که حسابشان مسدود بود و از کارت خواهرشون این مبلغ رو کارت به کارت کردن و من رضایت دادم.
الان بعداز2ماه خواهرشون ازمن شکایت کردن که اشتباهاپول به کارت من واریزکردن.
لطفا منوراهنمایی کنین
درضمن هردوباهم همکاری میکنن.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید ادعای خود را در دادگاه
با ارائه مستندات و دلایل اثبات نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در شعبه حاضر شده و دفاعیات خود را مطرح کنید.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

مدارک تایید واریزی وجه توسط برادرش را ارائه دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
مدعی میبایست ادعای خود را اثبات کند
صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در این مدت 2 ماه برادر ایشان نسبت به واریزی از طریق حساب خواهر خویش به حساب شما بابت رضایت مدارکی از قبیل پیامک یا سند دیگری درست کرده است که شما به استناد این مدارک میتوانید در جلسه رسیدگی به دفاع از خویش بپردازید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

باید با ارائه مدارک و مستندات ادعای خود را اثبات کنید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

به پرونده قبل استناد ودفاع کنید که همسرتان بابت بدهی پرداخته

گلچین آقایی

سرکار خانم گلچین آقایی :

با سلام اگر دلیلی بر بدهکاری همسرتون و همینطور ارسال مبلغ با حساب خواهرشون دارید ارائه بدید ( مثل پیامک و....)

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اثبات عدم واریز اثبات بر حسب مستنداتی که دارید با شماست

سارا تک روستا

سرکار خانم سارا تک روستا :

با سلام
شما باید در دفاعیات دادگاه ثابت کنید که این مبلغ بابت طلب شما از همسر سابقتون بوده.