مشاوره حقوقی رایگان - کاشت درخت در مرز بین دو ملک

با سلام
مرز بین دو باغ مرکبات همسایه من اقدام به کاشت چند درخت گردو کرده میخواستم بدونم آیا قانونی برای حد فاصل کاشت دو باغ وجود داره یا راهی داره برای قطع درخت گردو
چون من خودم 2متر فاصله رعایت کردم در موقع کاشت درخت مرکبات

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
همسایه مختار است در زمین خود درخت بکارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
چنین حقی ندارد
در مشاعات حق کاشت درخت ندارند
و اگر در ملک خود کاشته باشد شاخه و ریشه درخت نباید به ملک شما وارد شود و اگر وارد ملک شما شود می توانید طرح دعوی کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر در حیطه زمین خود درخت کاشته است ولی شاخ و برگ درخت وارد زمین شما میشود در این رابطه حق طرح دعوی خواهید داشت
از سوی دیگر همسایه نمی‌تواند در قسمت مشاعات اقدام به کاشت درخت کند.

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام در صورتی که ریشه یا شاخه درخت یا سایه آن موجب خسارت شده یا وارد ملک شما باشد امکان طرح دعوا وجود دارد

سارا تک روستا

سرکار خانم سارا تک روستا :

با سلام
هیچ شخصی حق کاشت درخت بین حریم دوباغ را ندارد،درصورت کاشت،طرف مقابل میتواند از طریق پیگیری از مراجع درخواست قلع و قمع درخت را تقاضا کنید.