مشاوره حقوقی رایگان - تصرف ملک

زمینی از مالک خریدم که تفکیک شده شهرداری و داری پلاک ثبتی به نام اقا هستش خریدم.اکنون زمین توسط شخص دیگری که ادعای مالکیت دارد فروخته شده و خریدار جدید تصرف کرده.دردادگاه کیفری محکوم به فروش مال غیر و رد مال و زندان شده است.اما رای رفع تصرف عدوانی بنده در دادگاه تجدید نظر باطل شده.اکنون چگونه زمین را از تصرف در بیاورم؟ممنونم بابت راهنماییتان

پاسخ ها :

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام نیاز به توضیح بیشتری هست و مدارک مراجعه حضوری داشته باشید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لازم است که آراء صادره جهت پاسخ در خور حقوقی مورد مداقه قرار گیرند.

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باسلام باید مدارک و آرای صادره رویت شود
اگر مشهد هستید درخدمتم 09155077604

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما شکایت اشتباه مطرح کرده اید جرم کیفری تصرف عدوانی نیست
با توجه به توضیحات شما جهت اظهارنظر دقیق حقوقی و ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی جزئیات موضوع و دادنامه صادره است

اگر در دادنامه صادره حکم به رد مال شده است شما باید درخواست اجرای حکم را نمایید و از طریق اجرای احکام ، مال را تصرف نمایید و

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

توضیحات شما ناقص می‌باشد جهت اظهار نظر دقیق رویت اسناد و مدارک شما ضرورت دارد

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام موضوع نیازمند بررسی مدارک ومستندات است

محمد فلاح

جناب آقای محمد فلاح :

با سلام . برای راهنمایی دقیق و جامع لطف بفرمایید تماس بگیرید .

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. احتمالا باعنایت به اینکه سندرسمی ملک نداشته یا اگر داشته به نام شما نبوده است وتوجها به اینکه دردعوی رفع تصرف سبق تصرف شما ملاک است که ظاهرا تصرفاتی درگذشته درملک نداشته اید به همین جهت رفع تصرف منتهی به عدم نتیجه گردیده است. نتیجتا،میبایست دعوی اثبات عقد بیع،الزام به تنظیم سند، والزام به تحویل مبیع را علیه فروشنده مطرح کنید.