مشاوره حقوقی رایگان - تصرف ملک خریداری شده

ملکی رو به صورت قولنامه ای خریدم .. برای الزام به تنظیم سند شکایت کردم رای به نفع بنده صادر شد .. در تجدید نظر به وساطت دوستان از شکایت الزام تنظیم به طور کل صرف نظر کردم. از ان جا که این موضوع امر مختوم شده است و بنده دوبار نمیتوانم دعوی الزام کنم البته شایان ذکر است فقط دعوی را رضایت دادم ‌.. و فسخ یا اقاله یا پولی بین من و ایشان رد و بدل نشده است ... از انجا که ملک در تصرف بنده نیست چگونه میتوانم ملک را تصرف کنم .. تحت چه عنوانی ... ایا ملک هنوز برای من است ..

پاسخ ها :

عبدالعلی رضایی

عبدالعلی رضایی:

با سلام باید مفاد رأی و رضایت شما و احیانا گزارش اصلاحی شما مطالعه شود