مشاوره حقوقی رایگان - سوال راجع به اخراج

سلام
بنده با داشتن 13سال سابقه بعلت اتهاماتی که هیچگاه نگفتن بهم و تفهیم نشدم در کمیسیون 104 ارتش اخراج شدم بلافاصله در دیوان شکایت و وقت نظارت رو زدن برج 12 وقتی از ارتش توضیح خواسته شد علت اخراج بنده چه بوده ارتش عنوان کرد بعلت عدم رعایت شئونات نظامی بوده این درصورتی هست که بنده پرونده ای دارم با 150 مرحله تشویق و هیچ گونه تذکر یا تنبیه ندارم بدون ارجاع به دادگاه یا اعمال تنبیه انضباطی بنظر شما ارتش میتواند یک افسر دانشکده ای با سابقه درخشان و داشتن نشان شجاعت رو اخراج کنه؟ بنظر شما دیوان به بنده رای میده ؟ تشکر

پاسخ ها :

صفایی       عبدالرضا

جناب آقای صفایی عبدالرضا :

سلام.راه قانونی اعتراض به رای کمیسیون,همان شکایت به دیوان عدالت اداری هست.سعی کنید در شکایت خود,دلایل و مدارکی محکمه پسند ارائه نمایید تا دیوان رای کمیسیون را نقض نماید.