مشاوره حقوقی رایگان - رضایت غیر حضوری

سلام من شاکیم یه دخترس با مامانش از شهرمون رفتن ولی پرونده بازه هنوز و خب حتما مامانش باید بیاد همون کلانتری یا شعبه دادگاه رضایت بده ولی راهشون دوره میخاستم ببینم نمیسه محضر شهر خودشون برن یا یجوری رضایتشون ثبت بشه تو پرونده؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
ایشان میتواند در دفترخانه اسناد رسمی رضایت خود را اعلام نماید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

چرا رضایتنامه محضری ثبت واز طریق شهرخودشون بوسیله دفترخدمات قضایی ثبت پرونده کنند