مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بعد از رضایت

سلام بنده از همسایه باغ بعلت تصرف عدوانی و توهین و افترا و تخریب راه ورود به باغ شکایت کردم و بعد از اثبات جرم متهم و کلی التماس و فلان رضایت دادم. الان اون شخص دوباره داره همون کارهارو انجام میده میتونم رضایتم رو پس بگیرم یا باید دوباره شکایت کنم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به شرایط پرونده و ادله اثبات ادعا دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
عدول بعد از گذشت مسموع نیست و شما باید تحت عنوان دیگری از ایشان شکایت نمایید
در صورت تمایل با بنده در ارتباط باشید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بهتر بود در مرحله دادسرا اقدام به ترک تعقیب می کردید تا با این اقدام اگر مشتکی عنه دوباره عمل مجرمانه خویش را تکرار کرد به مدت یکسال شما می توانستید تنها با یک درخواست روند پرونده را از همان جا ادامه دهید. الان شما بایستی اقدام به ثبت شکوائیه جدید کنید و از همان ابتدا کار شکایت را از سر بگیرید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

جرم جدید است مجدد شکایت کنید جرم قبل با رضایت پرونده اش مختومه شد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دوباره باید شکایت کنید تا بابت شکایت قبلی رضایت دادید و عدول از رضایت ممکن نیست

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

نباید آن زمان رضایت داده و پرونده را مختومه می‌کردید می‌بایست تقاضای صدور قرار ترک تعقیب از بازپرس پرونده می‌گردید اگر آن پرونده کامل مختومه شده است نیاز است که مجددا اقدام به شکایت و جری تشریفات قانونی نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر رجوع از گذشت امکان ندارد

ولی اگر همسایه دوباره اقدام به تصرف عدوانی ‌نموده است شما میتوانید شکایت خود را مطرح نمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

خیر ولی می توانید شکایت جدید بابت اقدامات مجدد وی نمایید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام
همان پرونده قابلیت رسیدگی و تعقیب مجدد ندارد و بایستی با ادله مرتبط با اقدامات جدید متهم، شکایت جدیدمطرح کنید

محمد ضرابیه

جناب آقای محمد ضرابیه :

با سلام
باتوجه به اینکه سوال شما چند وجهی است لطفاً تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باگر رضایت دادید وپرونده مختومه شده باید مجددا طرح شکایت نماید

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
مجدداً شکایت خود را مطرح نمایید

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام با ارسال اظهارنامه رسمی مراتب را به آگاهی طرف حسابتون برسانید در صورت عدم پاسخ به اظهار نامه ، با قید شماره پرونده گذشته ، دوباره با تنظیم شکواییه اقدام قانونی انجام دهید‌

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
رجوع از رضایت مسموع نیست اگر منجز باشد
مجدد با شرایطی امکان طرح شکایت وجود دارد
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است
...