مشاوره حقوقی رایگان - نگهداری تریاک

با سلام
همسر دوستم توی خونه با 8 کیلو تریاک گرفتن هیچگونه سابقه ای هم نداره خانواده ضعیفی هستن که از طریق مسافرکشی با ماشین پراید امرار و معاش میکنن خودش میگه مال مسافری بوده که ساکش رو جا گذاشته تو ماشین وقتی متوجه میشه نمیدونه گزارش بده پلیس یا نه می ترسه پلیس حرفشو قبول نکنه ساک مواد رو میبره منزل صبح روز بعد مامورا میان دستگیرش میکن گویا مسافر تحت تعقیب بوده الان تا اجرای حکم فرستادنش زندان حتی سند نداره که با قید سند بیاد بیرون و حتی توان گرفتن وکیل هم نداره تازه امسال آپارتمانی که با هزار جور بدبختی و وام تحویل گرفتن هنوزم سند نداره فقط یه قولنامه با کد رهگیری هستش آیا قانون اگه حرفشو قبول نکنه خونشو مصادره میکنه؟ حکمش در هردو صورت اگه حرفاشو قبول کنه و اگه قبول نکنه چیه؟ ممنون اگه زودتر جواب بدین

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام
حمل و نگهداری تریاک در این حجم منجر به توقیف اموال نمی باشد و چون مسلما فاقد سو سابقه می باشد تنها جریمه در پی دارد. اما وقعا حرفش را هیچ محکمه ای قبول نمی کند که به این شیوه به منزلش مواد مخدر انتقال پیدا کرده است. تنها راه ممکن اقرار صاحب مواد می باشد که این امر کلا منتفی هست