مشاوره حقوقی رایگان - قرار جلب به دادرسی

در خصوص اتهام دارای سابقه محکومیت کیفری دایر بر نگهداری مواد مخدر هروئين 3گرم و50سانت با لحاظ دوفقره سابقه تکرار ودایر کردن مکان برای استعمال مواد مخدر اقرار صریح متهم بزه انتسابی محرز تشخیص قرار جلب به دادرسی صادر و اعلام می دارد الآن متهم با ضمانت 600 میلیون تومان که سند ملک میباشد آزاد شده میخواستم حداقل و حداکثر مجازات را بدونم ممنون میشم اگه جواب بدید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میزان مجازات بستگی به شرایط پرونده شرایط متهم و سابقه کیفری و سن وی دارد که بسته به تشخیص قاضی تعیین می شود

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

بیش از یک گرم تا چهار گرم هرویین، از 100.000.000 تا 250.000.000 ریال جریمه نقدی و دوتا پنج سال حبس و سی تا هفتاد ضربه شلاق.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دوتا پنج سال حبس و سی تا هفتاد ضربه شلاق.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص مجازات جزای نقدی حبس در نظر گرفته می شود مقدار آن با توجه به محتویات پرونده متفاوت است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

مجازات حبس و جزانقدی خواهد داشت و میزان مجازات توسط قاضی تعیین میشود

یک وکیل :

حداقل و حداکثر مجازات حبس می باشد که قاضی باید تععین نماید