مشاوره حقوقی رایگان - سرقت خودرو امانتی

سلام. من ماشینم رو به برادرم دادم تا چندساعتی کارشو انجام بده و برگردونه متاسفانه ماشین درب منزل ایشان توسط دوست ایشان که باهاش مشکل داشته ومن اصلا نمیشناسمش به سرقت رفته الان من باید شکایت خیانت درامانت ثبت کنم یا سرقت خودرو؟ به کلانتری مراجعه کردم میگه این خیانت درامانته و بیمه سرقت ماشین هم بهت تعلق نمیگیره چون خودت ماشین رو به برادرت دادی.

پاسخ ها :

ایمان جمشیدی

جناب آقای ایمان جمشیدی :

ارتباطی به خیانت در امانت ندارد ، به دادسرای عمومی و انقلاب مراجعه کنید و تحت عنوان سرقت شکایت ثبت کنید