مشاوره حقوقی رایگان - سوال دارم

سلام برام پیامکی آمد که در مورد پرونده شماره ................... با ردیف فرعی 3 در شعبه 39 تجدید نظر تهران رای صادر شد ولی هنوز یک ماه گذشته به من ابلاغ نشده البته دادیار برای تعیین شعبه دادگاه صالح پرونده را به این شعبه فرستاده بود

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام
امكان دارد كه در دادياري اختلاف صلاحيتي وجود داشته است و صرفا جهت رفع اختلاف اين پيام أمده باشد كه به شما اين امر ابلاغ نميشود براي پاسخ دقيق تر به شعبه مورد نظر مراجعه بفرماييد