مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح عمدی

با سلام بنده حدود چند ماه پیش با فردی درگیر شدم که ایشان در دادگاه با توجه به گزارش کلانتری و پزشکی قانونی متهم به پرداخت دیه شدند . ایشان به رای اعتراض کردند که در دادگاه تجدید نظر هم رد شدند و می بایست دیه را به بنده پرداخت کنند. امروز پیامکی اومد برای من که در مورد پرونده شماره ...در شعبه 34 دیوان عالی رای صادر شد . می خواستم بدونم منظور از این پیامک چیه .در سامانه هم چیزی نشسته است با تشکر از شما.

پاسخ ها :

یعقوب کدخدایی

جناب آقای یعقوب کدخدایی :

سلام
احتمالا ایشون به رای دادگاه تجدیدنظر به استناد ماده 474 قانون آیین دادرسی کیفری در قالب اعاده دادرسی اعتراض کرده اند
اما شما می‌توانید جهت اجرای حکم به اجرای احکام دادسرا مراجعه کنید
و همچنین در سایت http://www.adliran.ir/
میتونید در قسمت اطلاع رسانی جزییات پرونده رو مشاهده نمایید